PAKS-PRESS – Szabó Péter polgármester, Siklósi Zoltán a Zo-Bau Építőipari Kft. ügyvezetője és Buják Emília Városfejlesztési és Várostervezési Csoport főkertészi referense (b.-j). az Ürgemezei játszótéren tartott közös sajtótájékoztatójukon, 2022. április 28-án.

Elhangzott: az elmúlt évben közel ötven millió forintot fordított az önkormányzat a város közterületi és intézményi játszótereinek karbantartására és új eszközök beszerzésére. Kiemelt figyelmet fordítottak a terek biztonságára. Szempont volt még, hogy az eszközök kreatív módon segítsék a szabadidő eltöltését. Felhívták a figyelmet arra, hogy az eszközök megóvására mindenki fokozottan figyeljen.

Köztereken mások mellett új eszközök érkeztek az Ürgemezei játszótér, Kodály Zoltán utcai játszótér, Erkel Ferenc, a Toldi, az Árnyas, a Tulipán utcai játszótérre és a Kurcsatov szerviz útra.

Intézményi játszótérfejlesztések történtek: Paksi Napsugár Óvoda Dunakömlődi Tagóvodájában, Eötvös utcába, a Vörösmarty utcai Székhelyóvodában vagy a Paksi Benedek Elek Óvoda Kishegyi úti Tagóvodájában. A kivitelző cég a ZO-BAU Építőipari Kft. volt.

PAKS-PRESS 2022. április 28., csütörtök. 14:00. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap