PAKS-PESSS – A vendég Paksi FC hátrányból fordítva, Varga Barnabás és Böde Dániel két-két góljával 4-1 arányban legyőzte a Puskás Akadémia FC-t szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában.

OTP Bank Liga, 21. forduló: Puskás Akadémia FC – Paksi FC 1-4 (1-2)

Pancho Aréna, 1120 néző v.: Zierkelbach

Gólszerző: Spandler (8.), illetve Varga B. (35., 37.), Böde (84., 86.)

Korán megszerezte a vezetést a Puskás Akadémia Spandler Csaba fejesével. A Paks feljebb kapcsolt az egyenlítés érdekében, de a kinyíló védelmük mellett a hazaiaknak is akadt lehetősége az újabb találatra. Szünet előtt a góllövőlistát vezető Varga Barnabás góljával előbb egyenlített a vendégcsapat, majd két perc múlva Varga újra eredményes volt, így paksi vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok.

A második félidő eleje kiegyenlített játékot hozott, ekkor sok hibával játszottak a csapatok, a kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben. A Puskás Akadémia játéka nagyon visszaesett, támadásban nem tudott mit kezdeni a vendégek szervezett védekezésével. A meccs végéhez közeledve a Paks eldöntötte a három pont sorsát: a csereként beálló Böde Dániel lemásolva csapattársa teljesítményét, két perc alatt két gólt lőtt. (mti)

Képünk: A paksi játékosok ünneplik a győzelmet a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC-Paksi FC mérkőzés végén a felcsúti Pancho Arénában 2023. február 25-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap