PAKS-PRESS – A világranglistán negyedik helyen álló Pupp Réka bronzérmes lett az 52 kilogrammos kategóriában az Antalyában zajló – a májusi, dohai világbajnokság előtti utolsó – cselgáncs Grand Slam pénteki versenynapján.

Az M4 Sport honlapjának beszámolója szerint az Atomerőmű SE 26 éves versenyzője második kiemeltént várta a törökországi World Tour-viadalt, így az első fordulóban nem kellett tatamira lépnie.

A második körben a török Zeliha Cincit egy karfeszítéssel győzte le, a negyeddöntőbe jutásért a kínai Csu Je-csinget, akit három intéssel léptettek le szűk tíz perc küzdelem után, míg a legjobb nyolc között a spanyol Estrella López Sheriffnél bizonyult jobbnak egy a hajrában szerzett vazarival.

Az elődöntőben a csapatban olimpiai arany, egyéniben ezüstérmes Amandine Buchard szemben alulmaradt (a francia utóbb megnyerte a versenyt), így következhetett Maria Siderot a bronzéremért, amelyet a rendes játékidő után, a ráadásban szerzett meg az U23-as Európa-bajnok portugállal szemben. (Fotó:IJF)

PAKS-PRESS 2023. március 31., péntek 18:15. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap