PAKS-PRESS – Halmai Dániel, Benke Szilárd és Révész Ádám érkezik az ASE Sportegyesület kosárlabda szakosztályához, Kovács és Eilingsfeld hosszabbított – ezt Gulyás Róbert szakosztályelnök jelentette be a változásokról szóló sajtótájékoztatón, hétfőn

Az Atomerőmű SE Kosárlabda szakosztálya sajtótájékoztatóján értékelték a 2023/24-es szezont, bemutatták az új igazolásokat, tovább bejelentették, hogy Eilingsfeld Jánossal és Kovács Ákossal is szerződtek, Sebastjan Krasovec marad az ASE vezetőedzője. Tájékoztattak arról is, hogy Pajor Dávid, Sövegjártó Ábel, Radics Gerzson és Gulyás Milán biztosan távozik a klubtól, a stábtagoknál történő változásokat később jelentik be.

Gulyás Róbert köszöntetét fejezte ki dr. Horváth Péter Jánosnak, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatójának és Szabó Péternek, Paks város polgármesterének a támogatásért.

A frissen szerződött játékosok eddigi pályafutását is megismerhették az újságírók. Elhangzott, hogy Benke Szilárd friss bajnokként a Falco Szombathely csapatától érkezik az atomvárosba, a 29 éves, 197 cm-es 2-3-as posztos magyar válogatott játékos 2012-ben kezdett Kaposváron, később Zalaegerszegre igazolt, majd Szolnokon és Szombathelyen, majd a franciáknál is megfordult.

Révész Ádám az NHSZ Szolnoki Olajbányásztól érkezik Paksra, korábban a Zalaegerszegnél, Kaposváron, Kecskeméten és a Szegednél is igazolt: – „Az ASE közel áll a szívemhez, hiszen a nagybátyám, Kiss Zsolt nyolc évet játszott itt, nagyon várom már a szezont” – fogalmazott Révész Ádám.

„Halmai Dániel személyében egy fiatal játékossal erősítettük a keretünket, Dani eddig két szezont játszott az NB I. A-csoportban a Kometa-Kaposvári KK gárdájánál. Olyan gárdát szeretnénk építeni, akik szeretnek dolgozni … Szilárd igazolása teljesen átalakítja majd a csapatot a 2024/25-ös szezonra” – fogalmazott Sebastjan Krasovec vezetőedző.

Képünk: Eilingsfeld János és Kovács Ákos marad,  Halmai Dániel, Benke Szilárd és Révész Ádám érkezik. ASE kosárlabda sajtótájékoztató, 2024. június 3-án. Pálfi Katalin felvétele. 

PAKS-PRESS 2024. június 3., hétfő 20:10. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap