PAKS-PRESS – A kötelező oltásellenesség a párt népszerűségét előbbre vitte, akik még nem döntötték el, hogy a politikai erőtér jobb vagy balodalára voksolnak az áprilisi választásokon, azok szavazzanak a  Mi Hazánk Mozgalomra – mondta a Paks-Press Hírügynökségnek adott interjúban Árvai Tibor.

Árvai Tibort pénteken vette nyilvántartásba a paksi országos egyéni választókerületi választási iroda, miután rendelkezett a szükséges számú igazolt aláírással.

A Mi Hazánk Mozgalom országos listáját vezető Toroczkai László és a Tolna megyei hármas számú választókerület képviselőjelöltje, Árvai Tibor tartott lakossági fórumot a Csengey Kulturális Központban pénteken.

A jelölt két gyermek édesapja, Dombóváron született, Tamásiban lakik, vállalkozó. Szavai szerint „a tiszta nemzeti politizálás csak a Mi Hazánktól várható”.

A lakossági fórumon, amelyen közel hetven érdeklődő vett részt, Toroczkai László mintegy másfélórás előadásában egyebek között azt mondta, hogy a jelenlévők mondják el ismerőseiknek, barátaiknak, hogy „olyan történelmi időket élünk, amikor a következmények alól senki sem vonhatja ki magát, vagy az egészségét, vagy az oltást, vagy a pénztárcáját érinteni fogja”.

A paksi beruházás jövőjét illetően interjúban úgy vélekedett, hogy a jelenlegi helyzetben azért ez egy elég bonyolult történetté vált. – Mi egyébként alapvetően támogatjuk a Paks 2-t, mert azt gondoljuk, hogy Magyarországnak törekednie kell az energiafüggetlenség irányába, ebből a szempontból az atomenergia nem kihagyható, és nem megkerülhető. Nyilvánvalóan most látjuk, hogy milyen események zajlanak Ukrajnában. „- Ez bonyolulttá teszi a kérdést” – fogalmazott Toroczkai László.

Képünk: Árvai Tibor, a Mi Hazánk Mozgalom Tolna megyei hármas számú választókerület képviselőjelöltje beszél a lakossági fórumon a Csengey Kulturális Központban, 2022. február 25-én. Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.

PAKS-PRESS 2022. február 26., szombat 10:35. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap