PAKS-PRESS – A héten bejelentett távozása ellenére egyelőre mégis marad a Magyar Kupa-címvédő Paksi FC labdarúgócsapatánál az ötszörös válogatott Könyves Norbert. A támadó döntését és kérését, mely szerint hazatér Debrecenben élő családjához, eredetileg elfogadta a Tolna vármegyei klub, azonban a paksiak hivatalos honlapja szombaton arról számolt be, hogy változás állt be ebben a helyzetben.

„Keretünkben több játékosunknál is felvetődött, hogy az Európa-liga-mérkőzéseinkre nem épül fel, ezért próbáltunk azonnali megoldást találni. Felvettük a kapcsolatot Norbival, és megállapodtunk, ha az átigazolási időszak végéig számára megfelelő ajánlatot kap, természetesen távozhat majd” – idézte a paksifc.hu Haraszti Zsolt ügyvezetőt.

A válogatott csatárnak az előző idényben 31 tétmérkőzésen 13 gólt szerzett a Paksban, amellyel a Magyar Kupa megnyerése mellett ezüstérmes lett az élvonalban.

Képünk: Könyves Norbert gólöröme a Paks-Zalaegerszeg mérkőzésen a Fehérvári úti Stadionban, 2024. február 16-án. (MTI/PAKS-PRESS/Kiss G. Péter).

PAKS-PRESS 2024. június 30., vasárnap 09:40. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap