PAKS-PRESS – Varga Barnabás, a Paksi FC csatára és az élvonalbeli bajnokság friss gólkirálya lett a szezon legjobb játékosa a RangAdó Gálán, amelyen a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnap zárult idényének legjobbjait díjazták.

Az M4 Sporton rendezett keddi gálán a duplázó – és már a magyar válogatott Európa-bajnoki selejtezőire készülő – 28 éves támadó mellett díjazták a legjobb vezetőedzőt is, mégpedig az újoncként bajnoki ezüstérmes Kecskemétet irányító Szabó Istvánt, aki Marco Rossi szövetségi kapitánytól vette át az elismerést.

A szezon felfedezettje Lisztes Krisztián, a Ferencváros játékosa, a legjobb játékvezető pedig Berke Balázs lett. A bajnokság legsportszerűbb csapatának járó elismerést a Kisvárda kapta. A legszebb gólt Batik Bence, a Puskás Akadémia játékosa szerezte októberben a Budapest Honvéd ellen.

Az évad felfedezettjéről, legjobb edzőjéről és játékosáról mind a 12 élvonalbeli együttes csapatkapitánya, vezetőedzője, illetve legidősebb és legfiatalabb játékosa szavazott. A legszebb gólról közönségszavazás döntött az m4sport.hu portálon. (mti)

A kategóriák győztesei:

a legjobb játékos: Varga Barnabás (Paksi FC)

az NB I felfedezettje: Lisztes Krisztián (Ferencváros)

a legjobb edző: Szabó István (Kecskeméti TE)

gólkirály: Varga Barnabás (Paksi FC, 26 gól)

a legszebb gól: Batik Bence (Puskás Akadémia, a Budapest Honvéd ellen)

a legjobb játékvezető: Berke Balázs

a legsportszerűbb csapat: Kisvárda Master Good

Képünk – A paksi Varga Barnabás és a PAFC játékosa, Stronati Patrizio (b.-j) a Paks-Puskás Akadémia mérkőzésen a Fehérvári úti Stadionban, 2023. május 19-én. Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.

PAKS-PRESS 2023. május 31. 04:45. +++

Share via
Copy link
Powered by Social Snap