Информационное агентство – PAKS 

Paks-Press News Agency

Paks-Press Hírügynökség

PAKS-PRESS – Újboráldás a Sárgödörtéren. Paksi borászok ünnepe, Márton nap idején. 

Középiskolák kínálata a „Jövőd záloga” kiállításon

ÉLETKÉPES. Harmat Gabriella zenés darab-jának bemutatója a Csengey színpadán.  
Kovács Antal olimpiai bajnok dzsúdós diplomázott a Műegyetemen

Kovács Antal olimpiai bajnok dzsúdós diplomázott a Műegyetemen

PAKS-PRESS - Kovács Antal, olimpiai bajnok, a Paksi Atomerőmű kommunikációs igazgatója is diplomát vett át a Műegyetem nukleáristechnológia-menedzsment szakán. A nemzetközi szinten is egyedülálló képzésen most végzett az első évfolyam - áll a Budapesti Műszaki –és...

bővebben
Nagy István: agrármodernizáció, élelmiszer-biztonság

Nagy István: agrármodernizáció, élelmiszer-biztonság

PAKS-PRESS - A versenyképesség mellett zöld szempontok szerinti fenntarthatóságot tekintjük célunknak, a megújuló, körforgásos, a környezetvédelmre sokkal jobban odafigyelő mezőgazdaság a célunk, hogy egészséges, minőségi áruval tudjuk ellátni a fogyasztókat – mondta...

bővebben
Újabb Városmarketing Gyémánt-díj Paks önkormányzatának

Újabb Városmarketing Gyémánt-díj Paks önkormányzatának

PAKS-PRESS - Marketingstratégiai, márka és identitásépítési, arculati program kategóriában Városmarketing Gyémántdíjat nyert Paks önkormányzata 2022-ben, az elismerést egy sajtótájékoztatón mutatták be a Városházán, hétfőn. A tájékoztatón elhangzott: a díjazott...

bővebben

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

MVM Paks Alkoto Energia

Korvin Óra – Ékszer, Paks 

Egy csésze kávé

Tárnok Maja dietetikussal

Hagymatea – a természet ereje, a megfázós napokra.

A hagymatea az egyik legjobb barátunk a hűvös, megfázós időszakokban: rendkívül hatékony, természetes, és pénztárcabarát immunerősítő. Nemcsak a megfázás tüneteit enyhítheti, hanem a vérnyomás szabályo-zá-sában és a bélflóra egészségének támogatá-sában is segíthet.

Elkészítése egyszerű: a hagymákat félbe-vágjuk, és ha a héja tiszta, azt is a vízbe tesz-szük. Egy fazékban közepes lángon főzzük kb. fél-egy órán keresztül, amíg az ízek és a ható-anyagok kioldódnak.

A végeredmény önmagában is hatékony, de ha egy kis mézet és gyömbért is adunk hozzá, nemcsak az ízét tesszük kellemesebbé, ha-nem az immunerősítő hatását is tovább fokozzuk.

Kóstold meg ezt a természetes védőitalt – hidd el, az íze sokkal kellemesebb, mint amilyennek hangzik! Maja. +++

 

               PAKS-PRESS

  Hírek, információk, 24 órában. 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap