Информационное агентство – PAKS
Paks-Press News Agency
Paks-Press Hírügynökség
Szűkösebb időkről beszéltek a paksi városépítő bizottság ülésén
PAKS-PRESS – Egyre több önkormányzat jelent be takarékossági intézkedéseket. A költségvetés egyesúlyának megtartásáról beszélt Szántó Zoltán alpolgármester a városépítő bizottság szerdán megtartott ülésén, amikor a testület első napirendi pontjaként a következő...
Yves Desbazeille: atomerőművek nélkül nincs kiút az energiaválságból
- Az európai klímavédelmi célok eléréshez szükség van az atomenergiára – mondta Yves Desbazeille az épülő paksi blokkok területén. A Nucleareurope főigazgatója szerint kontinensünk biztonságos áramellátása szempontjából is nélkülözhetetlenek az atomerőművek. – A...
Megkezdődött a paksi atomerőmű bővítéséhez a reaktortartályok gyártása
PAKS-PRESS - Amíg Pakson a földmunkák zajlanak, addig Oroszországban megkezdődött az atomerőmű bővítéséhez szükséges reaktortartályok gyártása - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombat reggeli bejegyzésében a Facebook-oldalán. A tárcavezető azt...
Kovács Antal olimpiai bajnok dzsúdós diplomázott a Műegyetemen
PAKS-PRESS - Kovács Antal, olimpiai bajnok, a Paksi Atomerőmű kommunikációs igazgatója is diplomát vett át a Műegyetem nukleáristechnológia-menedzsment szakán. A nemzetközi szinten is egyedülálló képzésen most végzett az első évfolyam - áll a Budapesti Műszaki –és...
Nagy István: agrármodernizáció, élelmiszer-biztonság
PAKS-PRESS - A versenyképesség mellett zöld szempontok szerinti fenntarthatóságot tekintjük célunknak, a megújuló, körforgásos, a környezetvédelmre sokkal jobban odafigyelő mezőgazdaság a célunk, hogy egészséges, minőségi áruval tudjuk ellátni a fogyasztókat – mondta...
Nincs találat
A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.
——————————————————————–
Egy csésze kávé
TÁRNOK MAJA dietetikussal
Megkezdődött a strandszezon, de mit együnk a parton, ha nem (csak) lángost? A strandbüfék kínálata sokszor zsíros, nehéz és melegben különösen megterheli a szervezetet – nem beszélve az árakról. Ha okosan készülünk, a parton is ehetünk finoman és könnyedén. Hogyan? Klikk a képen 🙂