Информационное агентство – PAKS 

Paks-Press News Agency

Paks-Press Hírügynökség

   KORVIN / ÓRA-ÉKSZER

Előrehaladás a tárgyalóasztalnál és a gyártó üzemekben

Előrehaladás a tárgyalóasztalnál és a gyártó üzemekben

PAKS-PRESS - Gőzerővel halad a munka az új atomerőmű építési területén. Az elmúlt hetekben fontos előrelépések történtek a hosszú gyártási idejű berendezéseket gyártó üzemekben és a tárgyalóasztaloknál is. Az új atomerőmű telephelye olyan, mint a hangyaboly,...

bővebben
Labdarúgó NB I – Megszerezte első győzelmét a Paks

Labdarúgó NB I – Megszerezte első győzelmét a Paks

PAKS-PRESS - Az előző szezonban ezüstérmes, kupagyőztes Paks a második fordulóban első sikerét aratta a labdarúgó OTP Bank Ligában: a vasárnapi játéknapon a hajrában szerzett góllal 2-1-re nyert a vendég Újpest ellen. A hazaiak így négy ponttal állnak, míg a fővárosi...

bővebben
MVM Paks Alkoto Energia

Egy csésze kávé

TÁRNOK MAJA dietetetikussal  

– Miért érdemes kimchit enni? A koreai konyha egyik legismertebb kincse, a kimchi, nemcsak ízletes, hanem rendkívül egészséges is. Ez az erjesztett káposztából és zöldségekből készült étel tele van probiotikumokkal, amelyek támo-gatják a bélflórát és az emésztést.

Magas C-vitamin- és antioxidáns-tartalmának kö-szönhetően hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, miközben az erjedés során keletke-ző hasznos vegyületek gyulladáscsökkentő hatásúak lehetnek. Ráadásul a kimchi kapszaicint is tartalmaz (a csípős változatokban), amely serkentheti az anyagcserét és segíthet a test-súlykontrollban.

A kimchi különlegessége, hogy természetes erjedési folyamat során alakul ki az egyedi íze és jótékony hatása. Hogyan fogyasszuk? A Paks Press Facebook oldalán elolvashatjátok. (Maja.)

Share via
Copy link
Powered by Social Snap