Информационное агентство – PAKS 

Paks-Press News Agency

Paks-Press Hírügynökség

   KORVIN / ÓRA-ÉKSZER

Kovács Antal olimpiai bajnok dzsúdós diplomázott a Műegyetemen

Kovács Antal olimpiai bajnok dzsúdós diplomázott a Műegyetemen

PAKS-PRESS - Kovács Antal, olimpiai bajnok, a Paksi Atomerőmű kommunikációs igazgatója is diplomát vett át a Műegyetem nukleáristechnológia-menedzsment szakán. A nemzetközi szinten is egyedülálló képzésen most végzett az első évfolyam - áll a Budapesti Műszaki –és...

bővebben
Nagy István: agrármodernizáció, élelmiszer-biztonság

Nagy István: agrármodernizáció, élelmiszer-biztonság

PAKS-PRESS - A versenyképesség mellett zöld szempontok szerinti fenntarthatóságot tekintjük célunknak, a megújuló, körforgásos, a környezetvédelmre sokkal jobban odafigyelő mezőgazdaság a célunk, hogy egészséges, minőségi áruval tudjuk ellátni a fogyasztókat – mondta...

bővebben

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

MVM Paks Alkoto Energia

Egy csésze kávé

TÁRNOK MAJA dietetetikussal  

– Miért érdemes kimchit enni? A koreai konyha egyik legismertebb kincse, a kimchi, nemcsak ízletes, hanem rendkívül egészséges is. Ez az erjesztett káposztából és zöldségekből készült étel tele van probiotikumokkal, amelyek támo-gatják a bélflórát és az emésztést.

Magas C-vitamin- és antioxidáns-tartalmának kö-szönhetően hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, miközben az erjedés során keletke-ző hasznos vegyületek gyulladáscsökkentő hatásúak lehetnek. Ráadásul a kimchi kapszaicint is tartalmaz (a csípős változatokban), amely serkentheti az anyagcserét és segíthet a test-súlykontrollban.

A kimchi különlegessége, hogy természetes erjedési folyamat során alakul ki az egyedi íze és jótékony hatása. Hogyan fogyasszuk? A Paks Press Facebook oldalán elolvashatjátok. (Maja.)

Share via
Copy link
Powered by Social Snap