Информационное агентство – PAKS
Paks-Press News Agency
Paks-Press Hírügynökség

Nagy-Britannia-gyász: elhunyt II. Erzsébet, részvétnyilvánítások
PAKS-PRESS - A magyar és világ más vezető politikusai részvétüket fejezték ki a csütörtökön elhunyt II. Erzsébet halála miatt. Pénteken délben egy órán keresztül II. Erzsébet tiszteletére szólnak a harangok az Egyesült Királyságban. - A nőtől, az édesanyától, a...
Süli János: képviselőként van még elég feladat, elemi érdek a paksi beruházás
PAKS-PRESS - Az ATV Híradójának röviden nyilatkozott a lemondásáról Süli János, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára, aki a paksi bővítésért volt felelős. Azt mondta: a két miniszter kritikájának nincs köze a lemondásához, és ezek a kritikák őt nem...
Kiegészítő felvételt hirdettek képzésekre az otthon is végezhető munkára
PAKS–PRESS – Elsősorban a hátrányos helyzetű emberek kiegészítő kereseti lehetőségeként ajánlottak képzéseket a szekszárdi Kolping Iskolában tartott sajtótájékoztatón, szerdán. Az állami normatívákból ingyenes, szakmajegyzék szerint oktatásban elősorban a kertész –és...
Paks II.: Megkezdődött az új blokkok területén a talajelőkészítés
A Paks II. Zrt. az elmúlt hetekben számos kulcsengedélyt, köztük a létesítési engedélyt is megszerezte, a területen pedig megkezdődött az alapozáshoz szükséges talajelőkészítő munka. Teherautók, dózerek, kotró- és más munkagépek dolgoznak a Paksi Atomerőmű épületeitől...
Az emberek energia válságot megélve, jobban figyelnek az atomenergiára
PAKS-PRESS – Felértékelődött az atomenergia szerepe az energiaválság idején, jóllehet azok az érvek, amelyek az atomenergia mellett szólnak, nem változtak, ugyanakkor tisztázni kell, hogy az erőműveket időnként karban kell tartani – mondta dr. Kovács Antal a...
Nincs találat
A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.
——————————————————————–
Egy csésze kávé
TÁRNOK MAJA dietetikussal
Kovászos kenyér: hagyomány és jövő egy-szerre. Szent István napján, amikor az új ke-nyeret is ünnepeljük, nincs is méltóbb ezen a napon, mint a kovászos kenyér. Nemcsak a múlt ízét idézi, hanem fenntarthatóbb jövőt is kínál. Miért? Klikk a képen 🙂