Информационное агентство – PAKS
Paks-Press News Agency
Paks-Press Hírügynökség

Megújult Kálvária utca: járda, úttest, ivóvízvezetékek korszerűsítése
PAKS-PRESS – Több, mint százmilliós költséggel megújult Pakson a Kálvária utca, ezzel egyidőben a Vasköz és az Öreghegy u. 2. - 10. szám közötti szakaszának útburkolat aszfalt felújítását és járda átépítését elkészítette a kivitelező, mindegyik érintett utcában az...
A Duna melegedése az Atomerőmű biztonságosságát nem befolyásolja
PAKS-PRESS - A felmelegedett Duna-víz miatt a Paksi Atomerőmű blokkjainak kondenzátorai némiképp kisebb hatásfokkal működnek, de ez semmilyen hatással nincs sem a biztonságra, sem pedig a termelés menetére, technológiájára – közölte a Paksi Atomerőmű arra hivatkozva,...
Szent István Napok: háromnapos rendezvénysorozat Pakson
PAKS-PRESS - Nem tart Paks tüzijátékot az idei agusztus huszadikai ünnepségsorozaton, vannak, akik örülnek ennek, de nem politikai-pénzügyi okai vannak, 2019-ben tartottak utolsó alkalommal a Dunán, amikor a helyi csónakosok lampionos felvonulása közepedte robbantak...
Együtt kell maradnunk: az anyaországnak és a magyarok lakta területeknek
PAKS-PRESS - Az ukránokon kívül csak a magyarok adtak vért az orosz-ukrán háborúban, a nyilvántartások szerint eddig 86 magyar ember halt meg, ezért Magyarországnak joga van szomszédos országként azt mondania, hogy a béke az egyetlen megoldás - jelentette ki a...
Bordács József faddi polgármester lehet szeptemberben
PAKS-PRESS - Bordács József, a paksi közélet korábbi politikai szereplője, faddi lakosként a település polgármesteri helyéért független jelöltként, a helyi Fidesz-KDNP támogatásával indul a szeptember 11-én tartandó időközi választáson. Mint az korábbról ismeretes,...
Nincs találat
A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.
——————————————————————–
Egy csésze kávé
TÁRNOK MAJA dietetikussal
Kovászos kenyér: hagyomány és jövő egy-szerre. Szent István napján, amikor az új ke-nyeret is ünnepeljük, nincs is méltóbb ezen a napon, mint a kovászos kenyér. Nemcsak a múlt ízét idézi, hanem fenntarthatóbb jövőt is kínál. Miért? Klikk a képen 🙂