Информационное агентство – PAKS
Paks-Press News Agency
Paks-Press Hírügynökség

Ismét pályázhatnak a tehetséges paksi fiatalok és tanáraik
PAKS-PRESS - Közzétették a „Tehetséges Paksi Fiatalokért Alapítvány” Kuratóriuma a 2022. évre szóló felhívását, a pályázati feltételeket, melyek már letölthetők a paks.hu oldalról. Az alapítvány a korábban is megfogalmazott céljai szerint elismeri és ösztönzi azoknak...
December 31-ig meghosszabbították a falusi csok igénylésének lehetőségét
PAKS-PRESS - A csok már egy gyermekkel is igényelhető, de három meglévő vagy tervezett gyermek esetén akár 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást és 15 millió forint kedvezményes hitellehetőséget jelentő - támogatás így fél évvel tovább lesz elérhető az...
A paksi gyerekek is kivették részüket a győzelmi élményből
PAKS-PRESS - Marco Rossi szakvezető úgy fogalmazott, nagyon örül, hogy a kilátogató gyerekeknek győzelmi élményt ajándékozhattak, mert "ők jelentik a jövőt". Szerinte sokáig szívükben marad ez az élmény. Paksról több mint harminc iskolás utazott fel a Puskás Arénába,...
Dr. Varga Zsuzsanna: a paksi sillerbor meghódíthat minden korosztályt
PAKS-PRESS - Nagyon barátságos és vendégszerető közösségnek tartja a paksiakat dr. Varga Zsuzsanna egyetemi docens, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Szőlészeti tanszékének vezetője, a Szőlészeti –és borászati intézet igazgató-helyettese, aki első...
Süli János: felértékelődik a nukleáris energiatermelés szerepe
A célunk változatlan, felépíteni a két új paksi blokkot – szögezte le Süli János, aki az új kormányzati struktúrában a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkáraként felügyeli tovább a beruházást. Az atomerőmű két új blokkjának megépítése Magyarország...
Nincs találat
A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.
——————————————————————–
Egy csésze kávé
TÁRNOK MAJA dietetikussal
Kovászos kenyér: hagyomány és jövő egy-szerre. Szent István napján, amikor az új ke-nyeret is ünnepeljük, nincs is méltóbb ezen a napon, mint a kovászos kenyér. Nemcsak a múlt ízét idézi, hanem fenntarthatóbb jövőt is kínál. Miért? Klikk a képen 🙂