Информационное агентство – PAKS
Paks-Press News Agency
Paks-Press Hírügynökség

PAKS-PRESS – A nyári vakáció végnapjai a paksi pumpapályán. Ferenci Glória felvétele.

Ingyenes idegen és magyar nyelvi képzések Pakson – sajtótájékoztató
(PAKS-PRESS) – A „Nyitott Paks” elnevezésű projekt keretében orosz, angol és magyar, mint idegen nyelv tematikájú ingyenes nyelvi képzések lesznek elérhetők, ezekre elsősorban Paks város és környéke lakosságát, a közintézmények szakembereit, az erőmű magyar dolgozóit...
Közel ötven gyermek várja, hogy folytathassa tanulmányait
PAKS-PRESS – A Pro Artis Alapfokú Művészeti Iskola van talán a legnehezebb helyzetben, azt követően, hogy a gyermekek egészségének védelme érdekében a Kormány rendeletben szabályozta az eljárást azokkal a pedagógusokkal kapcsolatban, akik a számukra kötelezően...
Jeges fürdőzés: bátrak hidegvizes próbája a Tolna megyei Gerjenben
PAKS-PRESS - Jeges fürdőzést kínálnak a Gerjenben január 22-én, szombaton. A település polgármestere jó példával jár elől, korábban 2019. január 19-én tartottak hasonló programot, akkor Romhányi Károly elsőként ment a Dunába. Mint az a község felhívásában olvasható, a...
Kedvezően indult a települési oltónapok paksi programja
(PAKS-PRESS) – Kedvező adatokról számolt be a Paks-Press Hírügynöségnek a Paksi Gyógyászati Központ főigazgatója. Dr. Bodnár Imre tájékoztatása szerint az elmúlt hétvégén, csütörtökön 65, pénteken 71, szombaton 78 oltást adtak be a jelentkezőknek. A települési oltási...
Szabó Péter polgármester: ebben az évben a város jövőjéről is szavazunk
(PAKS-PRESS) – Alapvető célunk volt, hogy felelősen szolgáljuk a város fejlődését, az itt élők boldogulását, és olyan körülményeket teremtsünk, amelyben egyszerre találja meg fiatal és idős, családos és egyedülálló a helyét, boldogulását, biztos jövőjét – mondta Paks...
Nincs találat
A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.
——————————————————————–
Egy csésze kávé
TÁRNOK MAJA dietetikussal
Aszalt, lekvár, savanyú – így tart ki a szilva télire. A szilva igazi szezonális csoda: frissen lédús és édes, rostban gazdag. Egy kis előrelátással nemcsak augusztus végén, hanem egész évben elkísérhet minket. Hogyan? Klikk a képen 🙂