Информационное агентство – PAKS
Paks-Press News Agency
Paks-Press Hírügynökség
KORVIN / ÓRA-ÉKSZER
A Déli Dunakanyar turisztikai fejlesztése, záróprogram: sonka és bor múzeum
PAKS-PRESS - A Déli Dunakanyar turisztikai fejlesztési programzáró rendezvényén, sonka és bor múzeumot avattak Bölcskén, a község pincefalujában, 2022. október 26-án. A régió öt települése, Dunaföldvár, Bölcske, Madocsa, Dunakömlőd és Paks fogott össze 2020-ban,...
Történelem – megemlékezés – koszorúzás – kitüntetések – október 23.
OrbánViktor: ma nem meghalnunk kell a hazáért, hanem élhetünk érte Zalaegerszeg, 2022. október 23., vasárnap - Méltók akarunk lenni Mindszenty bíboros közösségépítő örökségéhez, és az 56-os hősök halált megvető bátorságához, ki akarjuk használni azt a lehetőséget,...
A kormány három intézkedéssel is fellép a szankciós infláció ellen
PAKS-PRESS - A kormány a jegybankkal összehangoltan fel kíván lépni a szankciós infláció ellen, ezért döntött arról, hogy a kamatstopot kiterjeszti a kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) hiteleire, meghosszabbítja a Széchenyi kártya hitelprogramot és gyármentő...
Pekárik Géza: gőzerővel dolgozunk a második üzemidő hosszabbítás tervén
PAKS-PRESS - A paksi atomerőmű második üzemidő-hosszabbításáról szóló projekt el tud indulni, azt ígértem, hogy ez az őszre elkészülhet, ezt most megerősíthetem, gőzerővel folyik a munka – mondta az MVM Paksi Atomerőmű vezérigazgatója a Paks-Press Hírügynökségnek az...
Kereszténydemokraták az országért, a megyéért és Paksért is imádkoznak
PAKS-PRESS – Az országgyűlési imareggelekhez hasonlóan már közel egy esztendeje minden hónap harmadik csütörtökön imareggelt szervezünk, ahol a napi aktualitásokról is beszélünk – mondta a Kereszténydemokrata Néppárt Tolna megyei elnöke Pakson, a Csengey Kulturális...
Nincs találat
A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.
Egy csésze kávé
TÁRNOK MAJA dietetetikussal
– Miért érdemes kimchit enni? A koreai konyha egyik legismertebb kincse, a kimchi, nemcsak ízletes, hanem rendkívül egészséges is. Ez az erjesztett káposztából és zöldségekből készült étel tele van probiotikumokkal, amelyek támo-gatják a bélflórát és az emésztést.
Magas C-vitamin- és antioxidáns-tartalmának kö-szönhetően hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, miközben az erjedés során keletke-ző hasznos vegyületek gyulladáscsökkentő hatásúak lehetnek. Ráadásul a kimchi kapszaicint is tartalmaz (a csípős változatokban), amely serkentheti az anyagcserét és segíthet a test-súlykontrollban.
A kimchi különlegessége, hogy természetes erjedési folyamat során alakul ki az egyedi íze és jótékony hatása. Hogyan fogyasszuk? A Paks Press Facebook oldalán elolvashatjátok. (Maja.)