Heringes Anita folytatná a munkát a Parlamentben
Legfrissebb

- Újabb utakat javítanak a városban

- Dr. Kovács Antal a Hírességek Csarnokában

- Paks II.: „sok ellenfél, sok támogató”

- Elkészült a Paks megújított térfigyelő rendszere

- Minisztériumi elismerés a pénzügyi osztály dolgozóinak

- Megkezdődött a NAÜ 62. közgyűlése

- Bükkösd térségében tervez kutatófúrásokat az RHK Kft.

- Szent István-díjat adott át Süli János

- Forgalomkorlátozások az Atomfutás rendezvény alatt

- Harminc döntés a Városházán

- Paks 2: nincs szükség a környezetvédelmi engedély felülvizsgálatára

- Konzervgyár, ahogyan már nem láthatjuk

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Heringes Anita folytatná a munkát a Parlamentben

2018. február 15. 16:34:50  nyomtatási kép
 

Paks, 2018. február 15., csütörtök (PAKS-PRESS) – Az MSZP-Párbeszéd jelöltjeként indulok április 8-iki országgyűlési választásokon  - jelentette be Heringes Anita (MSZP) képviselő paksi sajtótájékoztatóján, csütörtökön.

 

A szövetség, amelyhez tartozik, 10 százalékos küszöböt kell átlépnie, hogy a Parlamentbe jusson. Azzal is számolnia kell, hogy esetleg képviselőként majd a saját miniszterelnökével kell szembe mennie Paks ügyében. Nem túl jó kezdet, de egy ilyen kezdetre a jelenlegi állás szerint kevés az esély.  

 

Mint ismeretes, Heringes Anita 2014-ben az MSZP listás helyéről került képviselőként a Parlamentbe. Döntése szerint ismét folytatná a képviselői munkát, amennyiben a választók bizalmát elnyeri.

 

Mint fogalmazott, az elmúlt négy évben végzett munkája alapján ez egy jogos kérés, a város illetve a térség olyan képviselője szeretne lenni, aki nemcsak a beruházással foglalkozik, hanem az itt élő emberekkel. - Az erőmű-beruházás fontos kérdés, támogatom - tette hozzá.

 

Arra a kérdésre, hogy az utóbbi években az MSZP, illetve a Karácsony Gergely vezette Párbeszéd finoman is szólva, nem támogatták a bővítés ügyét, úgy fogalmazott, hogy ezek a pártok támogatták, de kérdéseikre nem kaptak megfelelő válaszokat – mondta. Szavai szerint, többször is kísérletet tett arra, hogy a „titkolózás” megszűnjön.

 

 - Amennyiben megválasztanak, szólnék az utakért, az ivóvízhálózatért, az egészségügyért, kell egy olyan képviselő, aki a körzet embereiért tesz, hogy nekik jobb legyen – fogalmazott Heringes Anita.

 

Elmondta, a pártszövetség listáján a 24. helyen szerepel, ez három hellyel jobb, mint négy évvel ezelőtt, hogy ez mire elég 2018-ban, úgy válaszolt, szeretne egyéni képviselőként nyerni, vagy listán bejutni.

 

Az MSZP-Párbeszéd, pártszövetség miniszterelnök-jelöltjéről szólva elmondta, Karácsony Gergelyt, mint miniszterelnök-jelöltet támogatom, „egy nagyon jó ember”, ugyan nem mindenben egyezik meg a véleményünk, mondjuk egy százalékban nem, ez az atomerőmű bővítés ügye…, de ebben az a szép, hogy színes a pártszövetség, aki jobban meggyőzi a másikat, az lesz a végleges döntés – tette hozzá Heringes Anita.

 

Mint ismeretes, Karácsony Gergely szerint „Orbán Viktor eladta a lelkét egy nagy tál lencséért az oroszoknak, drága az atomenergia, a beruházásból nem a magyar adófizetők járnak jól.”

 

Heringes Anita azzal is számol, hogy esetleg nem lesz képviselő. „Nem születünk képviselőnek” – mondta, ebben az esetben a civil szférában helyezkedik majd el, nem aggódom – jelentette ki. +++
FACEBOOK

Paksi Atomerőmű