Napközis Erzsébet Tábor a nyári szünetben
Legfrissebb

- Nem indokoltak a változások az új blokkoknál

- Családbarát intézkedésekért kapott elismerést Paks

- Intézkedések Pakson, a Duna alacsony szintje miatt

- Karbantartás – másképpen

- Céggyűrű-átadó ünnepség

- Paks közterületeinek megújítása

- Családbarát Díj Paks Polgármesteri Hivatalának

- Költségvetés : három rekonstrukció is elindulhat

- Ismét politikai terepen a paksi bővítés ügye

- Húsz díjazott a buszkifestő rajzpályázaton

- Koszorúk – Aradért

- A térségben élők kaptak tájékoztatást a Paks II. projektről

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Napközis Erzsébet Tábor a nyári szünetben

2018. március 19. 11:53:42  nyomtatási kép
 

Paks, 2018. március 19., hétfő (PAKS-PRESS) – Minden eddiginél jobb lehetőséget kínál a nyárra a Napközis Erzsébet Tábor programja, de csak akkor, ha sikeres pályázatot tud benyújtani a Kistérségi Szociális Központ. Ennek feltétele, hogy legyen elegendő jelentkező.

 

Paks Város Önkormányzata a hatályos jogszabályokban foglaltak szerint 2018-ban is megszervezi a nyári gyermekfelügyeletet az iskolai szünet idejére, azoknak a paksi lakóhelyű gyermekek részére, akiknek szülei munkavégzésük miatt nem tudnak gondoskodni napközbeni ellátásukról.

 

Az idei évben az önkormányzat, illetve a Kistérségi Szociális Központ a pályázni kíván a Napközis Erzsébet Tábor programra. 

Amennyiben az egyes hetekre megfelelő létszámú jelentkező lesz, úgy lehetőség adódik napi háromszori étkezés biztosítása mellett, színesebb programokkal teli, az iskolák falain kívüli, ingyenes táboroztatásra - mondta el az önkormányzat Intézményfenntartó Csoportjának vezetője, hétfői sajtótájékoztatóján.

 

Debreceniné Polgár Eszter arra hívta fel a figyelmet, hogy az igényfelmérő lapok 2018. március 19-től lesznek elérhetőek a gyermekek iskoláiban, az igényfelmérés után az intézményeiken keresztül az érintetteket értesítést kapnak a pontos részletekről. 


A pályázat csak abban az esetben lesz sikeres, ha turnusonként, legkevesebb 20 gyermek részvételét tudják biztosítani. A tábor a résztvevők számára napi háromszori ingyenes étkezést is nyújt.


A gyermekeket buszokkal szállítják majd a város több pontjáról a táborba. Terveznek a cseresznyés-pusztai lovasudvar programjain kívül még sárkányhajós kirándulást, Domboriba.

 

Az Erzsébet Tábor a tervek szerint június 18-án nyitja meg kapuit, az utolsó turnus augusztus 31-én zár. Hétköznaponként, hétfőtől, péntekig tart nyitva, reggel nyolctól, tizenhat óráig. A programokban lesz kalandpark, lovaskocsikázás, lovaglás, csapatépítés, állatsimogató, barkácsolás, kincskeresés, és madárbarát kertet is kialakítanak. +++FACEBOOK

Paksi Atomerőmű