Újabb utakat korszerűsítenek Pakson
Legfrissebb

- MAVIR: új erőművekre lesz szükség

- A közbiztonságért

- Környezetünkért

- Önkormányzat: személyi kérdések, kitüntetések, szervezeti módosítások

- Ismét Város napja, Pakson

- A fogyatékkal élőkért

- Nekem Paks a hazám

- Gazdaságosak és biztonságosak lesznek az új atomerőmű-blokkok

- Véget ér a paksi bizonytalanság

- Süli János a körzet országgyűlési képviselője

- Tovább növekedett a bíróságok munkája

- Süli János: következetesen állok a fejlődésünk mellett

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Újabb utakat korszerűsítenek Pakson

2018. március 20. 10:31:24  nyomtatási kép
 

Paks, 2018. március 20., kedd (PAKS-PRESS) - Megkezdődnek a kivitelezési munkák március 21-től a Cseresznyési úton, Cseresznyés lakott területi részén, valamint a dunakömlődi Hegy utca beton burkolatú útján. Közel százmilliós nagyságrendben újabb utak korszerűsítése kezdődik meg ezekben a napokban, Pakson.

 

Átadják a munkaterületet a Cseresznyési út elöregedett aszfalt burkolatának korszerűsítésére és a Hegy utca beton burkolatú útjának aszfaltozására. A Cseresznyési út 901 m hosszon, míg a Hegy utca 795 m hosszúságban kap új aszfaltburkolatot.

 

Cseresznyési úti felújítási értéke meghaladja a nettó 46 millió forintot, a Hegy utca esetében ez az összeg 32 millió, tájékoztatott Hum Ferenc, műszaki osztályvezető. A kivitelezési munkák megkezdésével forgalomkorlátozás várható.

 

Cseresznyésben a munkavégzés alatt a forgalom szakaszosan haladhat az útpadka igénybevételével, a Hegy utca érintett szakaszán útlezárásra kell számítani, valamint a lakók nem tudják gépkocsival megközelíteni az ingatlanjukat.

A munkák előreláthatólag május 8-ig tartanak. A forgalomkorlátozást jelzőtáblák jelzik, a kivitelezők a közlekedők türelmét kérik.

 

Képünkön: a felújítás előtt álló Cseresznyési út. +++

 


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű