A Malomhegyen nincsenek rejtélyek
Legfrissebb

- Újabb utakat javítanak a városban

- Dr. Kovács Antal a Hírességek Csarnokában

- Paks II.: „sok ellenfél, sok támogató”

- Elkészült a Paks megújított térfigyelő rendszere

- Minisztériumi elismerés a pénzügyi osztály dolgozóinak

- Megkezdődött a NAÜ 62. közgyűlése

- Bükkösd térségében tervez kutatófúrásokat az RHK Kft.

- Szent István-díjat adott át Süli János

- Forgalomkorlátozások az Atomfutás rendezvény alatt

- Harminc döntés a Városházán

- Paks 2: nincs szükség a környezetvédelmi engedély felülvizsgálatára

- Konzervgyár, ahogyan már nem láthatjuk

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


A Malomhegyen nincsenek rejtélyek

2018. augusztus 14. 14:31:53  nyomtatási kép


Paks, 2018. augusztus 14., kedd (PAKS-PRESS) – Szabó Péter polgármester jelen lesz azon a lakógyűlésen, amelyet a Malomhegyen élők szerveznek a Bezerédj Iskolában, szerdán. Erről sajtótájékoztatón beszélt Girst Ádám képviselő társaságában, akit meghívtak erre a megbeszélésre, a polgármestert nem. A képviselő szerint az önkormányzat vezetői választ tudnak majd adni a felmerülő kérdésekre.

 

Miután a szervezők szórólapján, értesítőin a polgármester is megszólíttatott, részt veszek a lakógyűlésen – fogalmazott Szabó Péter.  Ismertette: a terület egy részét kiemelt fejlesztési övezetnek nyilvánították, mert a tehermentesítő út egy szakasza érinti ezt a részt, és a kormányrendelettel támogatott út építésének felgyorsítását kívánták ezzel elérni. 


– Amennyiben az út megépül, ezt követően sor kerülhet a telekialakításokra. Ezen a területen azonban nem épülhetnek társasházak, csak családi házak építhetők – fogalmazott. Hozzátette, a terület közlekedési gondjainak megoldásával is számolni kell, ennek része lehet a Szentháromság tér felújítása is.

 

Girst Ádám képviselő újságírók előtt elmondta: a postaládájába kapott meghívó alapján hívta meg megfelelő tájékoztatás érdekében a lakógyűlésre a polgármestert és a műszaki osztályvezetőt.

 

Szabó Péter felidézte, hogy a Malomhegy ügyében már volt tájékoztatás, amely iránt akkor nem volt jelentős érdeklődés, ugyanakkor felvetették, hogy az augusztus 7-én tartott fórumon nem tájékoztatott erről senki. Ennek a tájékoztatónak azonban nem ez volt a témája, ugyanakkor most egyre nagyobb az igény erre. Girst Ádám úgy véli, hogy a szerdai tájékoztató után megnyugodhatnak a kedélyek. 


Fotó: PAKS-PRESS/Nagy Marcell.  +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű