Ulbert Sándor: ellátom választóim képviseletét
Legfrissebb

- Süli János: engedélyezhető tervek készülnek

- A követendő európai példa: Paks II.

- A Magyarországi nemzetiségek bizottságát tájékoztatták

- Százmilliós vízelvezetés-beruházás készült el Nagydorogon

- Mezőföldvíz Kft: az önkormányzatoknak a zsebükbe kell nyúlniuk

- Nem veszélyezteti a paksi erőművet a Duna alacsony vízállása

- Nukleáris reneszánszról kell beszélnünk

- Tervezett karbantartás az egyes blokknál

- Új óvoda és bölcsőde épül Gerjenben

- Nukleáris energetikai csúcstalálkozó

- Megkezdődött a Városháza energetikai felújítása

- Vállalkozói parkot létesít az önkormányzat

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Ulbert Sándor: ellátom választóim képviseletét

2018. augusztus 27. 19:41:40  nyomtatási kép
 

Paks, 2018. augusztus 27., hétfő (PAKS-PRESS) -Tenni akarással készülök a megmérettetésre, igy jöttem a lakossági fórumra is, amellyel az a célom, hogy az embereket, a választókat megkérdezzem, ők mit várnak tőlem és én miben segíthetek nekik - mondta a fórum előtt Ulbert Sándor.  

 

Ulbert Sándor, a Kereszténydemokrata Néppárt paksi elnöke, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltje lakossági fórumot tartott a Duna Hotel Kistermében, ahol a paksi kettes számú választókerület fejlesztési elképzeléseit is ismertette. A fórumon ott volt Süli János tárcanélküli miniszter és Szabó Péter polgármester, Kovács Sándor alpolgármester, a FIDESZ helyi szervezetének elnöke.

 

Süli János az érdeklődők előtt elmondta, jó szívvel ajánlja a jelöltet, mint kiemelte, a 2014-es választások idején sem egymás ellen, hanem egymás mellett indultak a választásokon. Akkor csupán néhány szavazattal a szintén Néppárt színeiben induló Magyarné Nagy Edina nyert, de Ulbert Sándort akkor sem volt ellenfél, céljaik közösek voltak.

 

Szabó Péter Paks polgármestere azt emelte ki, hogy Ulbert Sándor olyan ember, aki megtartja szavát, megbízható képviselő-jelölt, és egyben annak a reményének adott hangot, hogy a képviselő-testületben végzett közös munka az egész város javát szolgálja majd.

 

Ulbert Sándor a Paks-Press Hírügynökségnek azt mondta, hogy szeretné munkája során messzemenőkig figyelembe venni a lakosság észrevételeit. – Amennyiben engem megválasztanak, én azért dolgozok majd, hogy képviseletüket méltó módon ellássam – fogalmazott Ulbert Sándor. Hozzátette, vannak olyan feladatok, amit már most, erre a kevés, közel egy évre, szeretné, ha megvalósulna. Ilyen például a Kossuth Lajos utca rekonstrukciója, a Kereszt utcától egészen a Dózsa György útig. Ez feltétele lehet a főutca első szakaszának elkészítése is.  – Csalódott lennék, ha ez nem készülne el – fűzte hozzá.

 

Ulbert Sándor szólt arról is, hogy a Dózsa György út mellett számít a katolikus iskola környékének felújítására is, és szeretné, ha legalább a főutca tervei elkészüljenek, továbbá kívánatosnak tartja a csónakkikötő, vagy több játszótér megjavítását is. Ilyen lehet a Viza játszótér is.

 

- Én őszinte ember vagyok és azt is megmondom, ha valamit nem tudok elvállalni. Mindezek jegyében szeretném, ha minél többen jönnének a választásra szeptember 2-án. Valamennyi választót várom szeretettel és bizalommal – mondta Ulbert Sándor.

 

Képünkön: a Dózsa György út és a Kossuth Lajos utca találkozása.  Folt hátán folt, megérett a rekonstrukcióra.

Fotó: PAKS-PRESS/Nagy Marcell. +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű