Antóni Józsefné és Kovács István sajtótájékoztatója
Legfrissebb

- Paks II. - Lehetőség a térség fellendülésére

- Dunakömlődi kerékpárút – műszaki átadás

- Önkormányzati választások 2019.

- Süli János: Paks maradjon az együttműködés városa

- Heringes Anita összefoglalója

- Megújul a Kömlődi utca

- Folyamatosan bővül a Paks II. projekt tájékoztatási eszköztára

- Az aradi vértanúk emléknapja

- PDE megoldási javaslat Paks orvos hiányának csökkentésére

- Új játszóeszközöket kapnak a paksi óvódások

- Befogadta a Paks II. Zrt. az új blokkok műszaki terveit

- Állásbörzén is vár munkavállalókat az MVM Csoport

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Antóni Józsefné és Kovács István sajtótájékoztatója

2019. szeptember 13. 13:53:43  nyomtatási kép

Önkormányzati választások 2019.

 

Antóni Józsefné és Kovács István, a Fidesz-KDNP jelöltjeinek sajtótájékoztatója

 

(Paks-Press) Paks, 2019. szeptember 13., péntek – Antóni Józsefné és Kovács István, a Fidesz-KDNP jelöltjei tartottak sajtótájékoztatót az elmúlt hetekben végzett munkájukról, a programalkotás folyamatáról – erről a lakótelepi központi parkban beszéltek, pénteken.

 

Antóni Józsefné a polgármester úrnál tájékozódott arról, hogy a lakótelepi központi park régóta várt felújítása az idén ősszel elkezdődik. Ezzel egy olyan új közösségi tér jön létre, amely valódi központja lehet a városrésznek. Elmondta továbbá, hogy az egyeztetések történtek a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola teljeskörű felújításával kapcsolatban. Intézményvezetőként személyesen is részt vett a Kormány képviselőivel folytatott tárgyalásokon, Szabó Péterrel, közösen.

A helyi lakók már nagyon régóta várják a Kurcsatov utcai tömbbelső felújítását, amelyet minél előbb el kell végezni. Ígéretet tett arra, hogy ez a felújítás hamarosan megkezdődik.

 

Kovács István elmondta, hogy a paksiak számára nagyon fontos, hogy szabadidejüket a városhoz méltó körülmények között, színvonalas programokon tölthessék el, ezért támogatja a Csengey  Dénes Kulturális Központ felújításának folytatását. A lakossággal közösen összeállított programjának egyik fontos eleme, hogy elkészüljön az Árnyas utcai járda-, valamint befejeződjék a Fenyves utca felújítása.

A választópolgárok javaslatai alapján, kiemelt jelentőségűnek tartja, hogy folytatódjanak a tömbbelső felújítások, valamint a játszóterek felújítása.  A bérlakások építésére és felújítására ki kell dolgozni egy olyan koncepciót, amely minden érintettnek megelégedésére szolgál – mondta el.

 

Képünkön: Szabó Péter polgármester, Kovács  István és Antóni Józsefné képviselő-jelöltek (b.-j.) a lakótelepi központi parkban, 2019. szeptember 13-án.

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű