Képviselő-testületi ülés – személyi döntések
Legfrissebb

- Janislav

- A klímasemlegességhez atomenergia kell

- Bordács József elköszönt a Fidesz szervezetétől

- Vállalkozások: új lehetőségek

- Megújul a Pakson a Vácika utca

- Társadalmi Tanács: miniszteri tájékoztató

- Közel száz település várja a Paks II. beruházást

- Nyíltság, őszinteség, új feladatok

- Paks 40 – akkor és most

- Csaknem négymilliárdos állami támogatás Paksnak

- Újévköszöntő

- Információk első kézből - a Paks környéki utak felújításáról

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Képviselő-testületi ülés – személyi döntések

2019. december 11. 19:18:24  nyomtatási kép

 

RÖVIDHÍR

Személyi döntések: változások a felügyelő bizottságokban és az intézményi tanácsokban

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. december 11., szerda – A képviselő-testület a többségi tulajdonú önkormányzati cégek felügyelő-bizottságaiban, valamint a paksi iskolák intézményi tanácsokba történő képviselői delegálásáról döntött.  Az önkormányzati cégek felügyelő bizottságaiban eddig helyet foglalók közül többeket visszahívtak.

 

Az új megbízásokat Paksi Közművelődési Nonprofit Kft-ben Horányi György, Reményi Sándor és Jankovics Edit, a Telepaks Médiacentrum Nonprofit Kft-ben dr. Harmat Gabriella, Ilyésné Torma Dorottya, Kaluzsnyiné Galaida Györgyi, a Paksi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft-ben Hetz Gábor, a Protheus Zrt-ben Dr. Bodnár Imre, a DC Dunakom Kft-ben Hanuszka Sándor, Girst Ádám és Horváth Zoltán, a Mezőföldvíz Kft-ben Ulbert Sándor nyerték el, 2020. január 1-től 2024. december 31-ig.

 

Barnabás István (Deák Ferenc Egyesület) javaslatára, az eredeti előterjesztéstől eltérve, az intézményi tanácsokba történő képviselői delegálásáról is döntött a testület. Ennek értelmében öt iskola kap képviselőt az intézményi tanácsokba. 

A Bezerédj iskolában Pálmai Klára, a Deák Ferenc iskolában Mezősi Árpád, a Vak Bottyán gimnáziumban Ulbert Sándor, az I. István Szakképző iskolában Szántó Zoltán, a Rákóczi általános iskolában Barnabás István töltheti be a tisztséget. +++

 

PAKS-PRESS 2019. december 11. 19.24. +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű