Koronavírus: intézménybezárások Pakson
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. január 15.

- Összefoglaló, 2021. január 14.

- Még lehet jelentkezni a Paks II. Akadémiára

- Összefoglaló, 2021. január 13.

- Összefoglaló, 2021. január 12.

- Összefoglaló, 2021. január 11.

- Már elérhető a Településképi Arculati Kézikönyv

- Fodor-Szurovszki Tünde Paks új főkertésze

- Süli János: a legtöbbet fogjuk kihozni ebből az évből

- Évértékelő - újévköszöntő

- Összefoglaló, 2021. január 8.

- Összefoglaló, 2021. január 7.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Koronavírus: intézménybezárások Pakson

2020. november 30. 14:17:39  nyomtatási kép

 

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2020. november 30., hétfő - A járványügyi helyzet aktuális paksi vonatkozásairól Paks polgármestere online videóban tájékoztatta a helyi sajtót, 2020. november 30-án.


Ismertetése szerint az Életfa Idősek Otthonában valamennyi lakót újra tesztelték, ennek során negyven gondozott esetében pozitív eredmények születtek.

- Állapotuk stabil, de tizenkét gondozottnál enyhe tünetek jelentkeztek, az érintett lakók hozzátartozóit tájékoztatták állapotukról – közölte Szabó Péter. Hozzátette, a dolgozók körében a teszt során kiderült, hogy közülük hatan szintén megfertőződtek. További hat munkavállaló szintén érintett, így tizenkét dolgozót kell egyelőre nélkülözni a feladatellátásban, ennek ellenére a lakók ellátása biztosított.

- A védőeszközöket biztosítja az önkormányzat – húzta alá a polgármester.

 

További döntés szerint a Fogyatékkal élők nappali ellátóját, a járvány terjedésére való hivatkozással holnaptól, bezárják.

 

A bölcsőde munkavállalóinak teszteredménye jó, viszont három pozitív eset van: a Munkácsy utcai óvodát szintén bezárják, miután minden csoportban pozitív munkavállalót találtak. Az óvódások házi karanténba kerültek. A szülők értesítése megtörtént.

Az Eötvös utcában is egy fő munkavállaló pozitív, míg a Kishegyi, a Mesevár, valamint a kömlődi óvodában nem regisztráltak pozitív eseteket – tájékoztatott Paks polgármestere, hétfőn.

 

PAKS-PRESS 2020. november 30., 14:17. +++

x

Paksi Atomerőmű