Информационное агентство – PAKS
Paks-Press News Agency
Paks-Press Hírügynökség

PAKS-PRESS – A nyári vakáció végnapjai a paksi pumpapályán. Ferenci Glória felvétele.

Kampányban, Bencze János: lehet, mégis felhívom a minisztert
PAKS-PRESS - Nem halad a paksi beruházás - jelentette ki sajtóértesülésekre alpozva Bencze János országgyűlési, ellezéki képviselőjelölt sajtótájékoztatóján, kedden. Ezért találkozni szeretne a Paksért felelős miniszterrel. Hivatkozott arra, az ugyancsak a sajtóból...
Smart-farming technológiákkal fejlesztik a Paks és környéke agráriumát
PAKS-PRESS - A Közép-Duna Menti Kiemelt Térség közel száz településén segíti a precíziós mezőgazdasági technológiák bevezetését a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) és a Közép-Duna Menti Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft közreműködésével - hangzott el a...
Energiaválság: egyre több ország választja az atomenergiát
PAKS-PRESS – Európa visszatér az atomenergiához, miután látványosan kudarcott vallott a német zöldpolitika és az ukrán háború okozta energiaválság világosan rámutatott arra, hogy minden ország a lehető leghamarabb szeretné megteremteni a saját energiabiztonságát....
Európai összehasonlításban is magas hazánk áramimport-kitettsége
PAKS-PRESS - 2021-ben mintegy 720 órányi, vagyis harmincnapnyi olyan időtartam volt, amelyben a magyarországi áramfogyasztást legalább 40 százalékban import fedezte. Ez – mint Mittler István, a Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója rámutatott – európai...
A blueskedvelők élen jártak a menekültek fokozott támogatásában
PAKS-PRESS – Az eddig Pakson dolgozó ukrán és orosz munkatársakat a magyar határátkelőkhöz irányították, hogy tolmácsoljanak és segítsenek a háború elől menekülőknek – erről Süli János miniszter, a paksi térség országgyűlési képviselője beszélt a Gastroblues Klubban...
Nincs találat
A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.
——————————————————————–
Egy csésze kávé
TÁRNOK MAJA dietetikussal
Aszalt, lekvár, savanyú – így tart ki a szilva télire. A szilva igazi szezonális csoda: frissen lédús és édes, rostban gazdag. Egy kis előrelátással nemcsak augusztus végén, hanem egész évben elkísérhet minket. Hogyan? Klikk a képen 🙂